Image
Onderhoud en service van alle merken
014/55 75 47
Gebroeders Lenaerts

Gebroeders Lenaerts

Enkele weken terug hebben we deze SILOKING Selfline 4.0 Premium 2215-19 afgeleverd aan de gebroeders Lenaarts. Deze machine heeft het unieke 3-wiel chassis waardoor deze zéér wendbaar en compact is. De mengkuip heeft een inhoud van 19 kuub en is op alle gevoelige plekken standaard bewerkt met inox waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.

De 2 vijzels zijn tevens optioneel uitgerust met een inox strip. Het voer wordt doormiddel van een rubbere laadband in de mengkuip gebracht doordat het voer eerst wordt afgefreesd door de heavy duty long fibre frees, uitgerust met 58 mesjes. De motor heeft 218pk en is van Volvo Penta.

We bedanken de gebroeders voor het vertrouwen en wensen hen veel voederplezier!

Veel Succes !

Custom Listing Stlyes
Geef een reactie

Your email address will not be published.